Fairtrade Belgium is een label voor eerlijke handel en informeert u over het aanbod van Fairtrade producten.

Consumens

Of je nu winkelt in de supermarkt, bij de kruidenier om de hoek, in je biowinkel, Fairtrade is overal! Ga op zoek naar het Fairtrade label bij je aankopen.

Horeca

Maak van jouw zaak het uithangbord voor jouw duurzaam engagement. Diverse producten zijn eerlijk verkrijgbaar. Ontdek de lijst met gespecialiseerde leveranciers.

Handelaars

Word een duurzame winkeluitbater en bied een Fairtrade assortiment. Bereid je je producten op ambachtelijke wijze? Overweeg ingrediënten uit eerlijke handel.

Bedrijven & Instellingen

Start je werkdag eerlijk genietend van een tas Fairtrade koffie of thee, en neem Fairtrade producten op in je wekelijks menu.

Scholen

Ben je leerkracht in het lager onderwijs? En wens je Fairtrade aan bod te brengen in je lessen? Ontdek ons scholenproject: Fairtrade at School.

Supermarkten

Als winkeluitbater kan je het leven van de boeren in het Zuiden verbeteren. Hoe scoort jouw supermarkt als Fairtrade ambassadeur?

Commerciële meerwaarde & promotiemateriaal

Wat kan Fairtrade betekenen voor uw bedrijf? Bekijk de getuigenissen van onze commerciële partners en ontdek waarom zij kiezen voor Fairtrade. Communiceren over uw Fairtrade engagement? Bestel onze gratis promotiematerialen.

Lobby & Advocacy

Overheden en publieke instanties overtuigen van Fairtrade.

Boeren in de kijker

Wist je dat er meer dan 1,4 miljoen boeren en plantagearbeiders, verspreid over meer dan 70 landen wereldwijd, deelnemen aan het Fairtradesysteem?
Volg ons

Volg ons op Facebook & Instagram voor duurzame nieuwtjes, weetjes & inspiratie!

PLATFORM

De wereld heeft een plan. Een plan dat perspectief biedt. Samen met 11.11.11 houden we onze politici er aan!

Fairtrade@School

Bestel ons educatief pakket en zet je eerste stappen in de wereld van Fairtrade & eerlijke handel

Enabel

Met als opdracht het Belgische ontwikkelingsbeleid uit te voeren en te coördineren.