Fairtrade Challenge 2017

De wereld verbeteren? Piece of cake! Het is tijd om samen op te staan… of rustig neer te zitten en cake te eten. Een cake met Fairtrade ingrediënten waar iedereen een stukje beter van wordt: zowel cake-eters hier, als boeren van over de hele wereld. Want een faire cake wordt gelijk verdeeld.

Tussen 10-14 mei 2017 bakten de Belgen cakes en deelden deze met collega’s, vrienden of familie. Ze deelden echter niet enkel de cake, maar ook de impact. Door Fairtrade ingrediënten te gebruiken, zorg je er immers voor dat iedereen een kruimeltje meepikt van de over(h)eerlijke cake. Lees meer over het waarom van de Fairtrade Challenge in ons stuk op MO*.

Fairtrade Challenge Icon50.500 stukjes cake gebakken en gedeeld = meer dan 151.350 Fairtrade boeren bereikt!

Dit deden we uiteraard niet alleen! Zowel individuen, als bloggers, cake-shop, bedrijven en organisaties, supermarkten, gemeenten en vele anderen gingen aan het bakken voor Fairtrade. Ook Bart Peeters, Pieter Embrechts, Aster Nzeyimana en Sporza, Lieven Van Gils, minister De Croo en vele anderen steunden de actie.

De Fairtrade Challenge in het Zuiden:

darwin BBDO & Fairtrade Belgium sloegen de handen in elkaar en lieten de boeren in het zuiden meegenieten van faire cake. Fairtrade challenge accepted! Kijk, deel & geniet. #fairtradechallengebelgium

Vind alle sfeerbeelden op www.fairtradechallenge.be.

Delen