Pimp My Store with Fairtrade

Fairtrade at Store - Pimp My Store - Wedstrijd


De ‘Pimp my store’-wedstrijd 2015 tijdens de Week van de Fair Trade (7-17 oktober) zit erop. De opdracht voor de wedstrijd bestond dit jaar uit het opstellen van een originele Fairtrade display, die het ruime en gevarieerde Fairtrade gelabelde assortiment extra in de kijker zette. Hiervoor kon gratis communicatiemateriaal aangevraagd worden bij Fairtrade Belgium.

Onze onafhankelijke jury, samengesteld uit drie personen, Gino Van Ossel (Vlerick Academy), Piet Salens (magazine Storecheck) en Luc Ardies (Unizo – Buurtsuper), kregen de moeilijke taak om vijf winnaars te kiezen uit al uw prachtige en creatieve displays met het Fairtrade aanbod.

De gelukkige winnaars van deze wedstrijd, die een cadeaucheque ontvangen voor een menu en nacht voor twee personen in « L’air du temps » www.airdutemps.be , zijn:

  • Carrefour Market Verviers

Carrefour Market Verviers

  • Spar Retail Asse

Spar Retail Asse

  • Carrefour Market Turnhout

Carrefour Market Turnhout

  • Carrefour Market Genval

Carrefour Market Genval

  • Proxy Delhaize Keerbergen

Proxy Delhaize Keerbergen

Nogmaals heel erg bedankt voor uw deelname en voor uw Fairtrade engagement. We hopen dat dergelijke acties de verkoop van uw Fairtrade gelabelde producten een boost geven en zijn ter beschikking voor al uw Fairtrade gerelateerde vragen en opmerkingen.

Delen