Handelaars

Handelaars en ambachten

Word een duurzame winkeluitbater en uit je maatschappelijk verantwoord ondernemen in het aanbieden van een assortiment aan Fairtrade producten.

 

U bent handelaar of ambacht? Hoe actie ondernemen?

Zijn uw producten op ambachtelijke wijze vervaardigd? Heeft u een voedingswinkel? Dan ligt er een ruim assortiment aan Fairtrade producten op u te wachten. Raadpleeg de lijst met gespecialiseerde leveranciers via onze nieuwe Fairtrade Foodservice Catalogus ‘TASTE!’.

De voordelen van eerlijke handel voor uw winkel

Uw betrokkenheid en keuze voor Fairtrade producten maakt een tastbaar verschil voor boeren uit het Zuiden. Cacao, suiker, koffie, bananen, vanille,... noem maar op. Met een aanbod aan eerlijke producten van uitstekende kwaliteit zet u uzelf en uw producten in de kijker. U plukt de vruchten van mond-aan-mond reclame, want ook uw klanten zijn zich steeds meer bewust van de voordelen van eerlijke handel en duurzame producten.

Als bedrijf speelt u een belangrijke rol omdat u, door Fairtrade producten te kopen, meewerkt aan duurzame ontwikkeling, op economisch, sociaal en ecologisch vlak. Vandaag genieten meer dan 1,5 miljoen boerenfamilies van de voordelen van eerlijke handel.

Communiceren over uw Fairtrade aanbod en engagementen? Bekijk onze gratis webshop voor communicatiemateriaal.

Vragen? info@fairtradebelgium.be

Terug naar cacao