Horeca

Horeca

Maak van jouw zaak het uithangbord voor jouw duurzaam engagement. Tientallen soorten koffie en chocolade, maar ook fruit, thee, vruchtensap, suiker en koekjes zijn eerlijk verkrijgbaar.

 

De voordelen van eerlijke handel voor jouw zaak

Door duurzame producten aan te bieden aan de medewerkers en gasten van jouw zaak, straal je degelijkheid uit. De producten met het Fairtrade keurmerk versterken de reputatie van jouw zaak: je wordt een bedrijf dat verandering omarmt en dat eerlijke handel hoog in het vaandel draagt. De eerlijke producten met het Fairtrade label beantwoorden op elk niveau aan de voorwaarden voor duurzame ontwikkeling en zijn daarom de beste keuze. In onze databank vind je wel honderd merken met producten uit eerlijke handel die bovendien van uitstekende kwaliteit zijn.

Producten uit eerlijke handel: geen liefdadigheid, maar een teken van verantwoord consumeren.

Hoe ga je tewerk?

Fairtrade Belgium kan je in contact brengen met gespecialiseerde leveranciers die je oplossingen bieden op maat van jouw behoeften en persoonlijke technische of logistieke vereisten. Aarzel niet om contact op te nemen met ons of bekijk onze nieuwe Fairtrade Foodservice Catalogus ‘TASTE!’.